jueves, 30 de septiembre de 2010

Vinilo Bar

La llum al "Vinilo" és taronja i no ve dels sostre sinó que surt d'indrets com darrera els miralls que hi ha penjats a la paret de la dreta, quan entres. A l'esquerra hi ha amagada la barra i tot està decorat amb petites fotos i cartells de concerts. Perquè al "Vinilo" el protagonista és la música, tot i que a la paret del fons del local hi ha una pantalla on projecten pelis sense veu, no perquè siguin mudes sinó perquè l'hi treuen. L'altre dia posaven "Los pájaros".

Tot i que hem passat un munt de vegades pel carrer Matilde, que queda a tocar de la plaça de la Vila (fins no fa gaire, Rius i Taulet), no havíem entrat al "Vinilo" en els més de quatre anys que porta obert.
I va ser arran de llegir un article del "Què fem?" que voltava per casa ja feia mesos, que vam tenir la urgència d'anar-hi tan aviat com vam poder.

El primer cop que vam entrar al "Vinilo", ja ens va agradar la seva atmosfera de llum taronja i el volum moderat de la música perquè pots prendre una cervesa, parlar i escoltar sense haver de fer esforços. Això fa del "Vinilo" un local tranquil però animat perquè sempre que hi hem anat hi ha gent amb ganes de petar la xerrada.

A més, per qui encara no ho sàpiga, el "Vinilo" està considerat un dels millors locals indie de la ciutat, sembla que en bona part gràcies a un dels seus propietaris, en Jordi Lanuza, compositor, guitarra i veu del grup "Inspira".

I encara un detallet més. Pot semblar insignificant, però ens agraden els bars on et posen ni que sigui un platet de quicos o cacahuets amb la consumició i això ho fan al "Vinilo", un local amable.


Vinil() Bar
c/ Matilde, 2 (al costat de la plaça de la Vila de Gràcia)No hay comentarios:

Publicar un comentario