miércoles, 20 de octubre de 2010

Bar Casa Pagès

De vegades, quan tornem cap a casa de la feina fem una parada al Bar Casa Pagès, a la cantonada del carrer Llibertat amb Fraternitat. I els noms d'aquests carrers l'encaixen francament bé perquè el Casa Pagès és un local ampli amb molt espai entre les taules, que són grans, i genial per compartir una bona estona amb els amics, fent una cervesa o un vi. Per cert, si arribes entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre la Moritz et costa només 1,50!

Casa Pagès és un bar centenari, que està regentat per la mateixa família des de fa més de vint-i-cinc anys. El 2008 van fer una lleu remodelació que li va donar un aire nou al negoci i el va reorientar, essent capaços de mantenir, però, l'essència d'un bar amb història. Casa Pagès és ara un local on coincideixen persones d'edats molt diverses perquè conserva la clientela habitual i ha estat capaç d'atreure gent més jove.

I què pots fer al Casa Pagès? Doncs, per exemple, navegar per Internet perquè tenen wi-fi gratis, mentre et menges una bona truita o un entrepà amb nom de filòsof (Plató, Ortega y Gasset, Kant...). I si hi ha futbol, el pots veure a la pantalla plana amb unes braves de tres mides diferents, segons la gana que tinguis, sempre fetes al moment i a un preu més que raonable. Això sí, si vols assegurar-te el lloc, val la pena que vagis amb temps perquè les nits de partit s'omple de gom a gom.

A més, per fer un sopar amb amics, t'ofereixen menú per a grups i al migdia menú diari i tan casolà com si dinessis a casa de la mare o de la iaia.

Quan t'acostis al Casa Pagès és molt possible que tinguis l'estranya sensació d'estar tirant trenta anys enrere sense sortir del present i això aconsegueix crear un ambient molt especial.


Bar Casa Pagès
Carrer Llibertat, 19

1 comentario:

  1. Casa Pagès, menuda decepción! El individuo que hay detrás de la barra desvirtuó su bar ayer noche cuando al decirle que se habían equivocado anotándonos unas cuantas cervezas más de las que nos habíamos tomado, pasó de mi, lárgandose de la barra y dejándome con la palabra en la boca.

    Además, ese cartel en la puerta que dice Moritz a 1,5€ hasta las 20 h es mentira.... porque nos las cobraron a más, y ni siquiera rectificaron cuando lo dije.

    Se lió ahí una pequeña bronca de la que no me siento orgullosa, pagamos lo que pidieron y nos fuimos indignados, no por el dinero, si no por el trato. Hiriente. Pienso que aunque él pudiese pensar que estaban bien anotadas (que no fue así) lo mínimo era atender al cliente y hablar amablemente... Pero todo lo contrario. En fin, él se lo pierde, últimamente había llevado allí a varios grupos de amigos, ingresando en su caja buenas sumas. Ahora, no solo no le llevaré más sino que ninguno de mis amigos volverá.

    ResponderEliminar