jueves, 28 de octubre de 2010

Bar Woody

Qui faci algun temps que no passa pel Woody es trobarà amb la sorpresa que darrera la barra no hi ha la mateixa cara que ha estat al capdavant d'aquest bar tan genuí de la plaça del Sol durant anys. En canvi, no notarà cap diferència al local, que manté la mateixa atmosfera tertuliana i cinèfila que convida a pendre una copa al ritme suau de jazz o d'alguna banda sonora que acompanya la conversa.

El Woody és com l'escenari d'una peli on pot passar de tot al voltant de la seva barra ampla, que és el centre del local i que converteix el cambrer en un dels personatges principals de la trama. Perquè quan entres al Woody ja t'adreces espontàniament cap a la barra, a seure en un tamboret i compartir els teus pensaments amb en Rick Blaine o amb en Sam Malone, segons el dia i l'estat d'ànim. Si freqüentes el Woody de tant en tant, un dia acabaràs sentint el "Where Everybody Knows Your Name".

Mentre prens un còctel, t'acompanyaran en la teva interpretació el bo i millor de Hollywood, des dels marcs on descansen repartits per totes les parets del bar. Ja feia temps que el Woody no en servia, de còctels, i els nous responsables han tingut l'encert de pujar a l'ona de revifada dels combinats.

Als amants del cinema els agradarà saber que cada darrer diumenge de mes el Super8 Foro es reuneix al Woody per projectar velles pel·lícules i també modernes en aquest format i l'entrada és lliure per a tothom, a canvi d'una consumició, això sí.

A més, tota l'actualitat del Woody es pot seguir al seu perfil de Facebook.

Woody Bar
Plaça del Sol, 7

No hay comentarios:

Publicar un comentario