martes, 4 de enero de 2011

Kebonikö

A la cantonada del carrer Penedès amb Martínez de la Rosa hi ha un petit centre de gravetat, un univers diminut que atrau tothom que s'hi acosta. I a l'interior, una constel·lació de collarets i anells, bosses i fundes, làmines i targetes orbiten a l'aparador, reposen sobre les prestatgeries o pengen de les parets d'aquesta petita botiga taller al cor de Gràcia.

Kebonikö és una lluminosa capseta de tresors creats i triats amb molta cura per l'Ariadna, una emprenedora que ha adoptat aquest raconet del barri per oferir objectes únics, senzills i especials, que contribueixen a donar un xic de color a la nostra vida diària.

Sovint és fàcil trobar-la afanyada confeccionant noves peces, com la recent col·lecció de fundes
per a notebook i ebook, que alliberen aquests objectes quotidians de la monotonia dels dissenys i els materials més habituals i que han estat reconegudes per Kireei Magazine ("La revista de las cosas bellas") com a peces úniques.

A més, la curiositat i la inquietud de la seva creadora han donat una nova dimensió a Kebonikö, que ha esdevingut un projecte glocal gràcies a l'obertura de keboniko.com, gairebé coincidint amb el tercer aniversari de la inauguració de la botiga del carrer Penedès.

Color, sensibilitat i també solidaritat perquè, juntament amb Lia&cia, Kebonikö dissenya, confecciona i ven joguines per a gats i gossos, i destina tots els beneficis a protectores d'animals i associacions amb pocs recursos a través de la iniciativa Peluts Solidaris.

És la mateixa il·lusió que desprenen i provoquen tots els objectes que es troben a la botiga, quan els compres i quan tens la sort de rebre'ls, o la cura amb què està feta la web i l'originalitat de la seva pàgina de Facebook.

Aquesta il·lusió ha estat capaç de crear al voltant de Kebonikö un microsmos que encomana l'optimisme de les coses fetes, buscades i ofertes amb el cor.


Kebonikö
Penedès, 3



No hay comentarios:

Publicar un comentario